Ambulante zorg

Onze zorg gaat verder. We bieden uiteraard de nodige zorg in ons gebouw, maar ook daarbuiten. Zoals ondersteuning aan huis. Wanneer kom je daarvoor in aanmerking? Op deze pagina vind je alles terug.

een prettig gesprek
een beetje ondersteuning thuis

Veel afwisseling

Een beetje ondersteuning thuis

Crataegus biedt ambulante begeleiding aan mensen met een behoefte aan psychische of psychiatrische ondersteuning. Dit doen wij door thuisondersteuning te bieden bij praktische zaken. Denk dan bijvoorbeeld aan ondersteunende gesprekken wanneer iemand niet meer alleen de straat op durft. Ook kan onze ondersteuning als doel hebben om structuur te bieden.

Waar komen we allemaal?

Ons verzorgingsgebied

Ambulante begeleiding wordt exclusief aangeboden in Bavel, Breda, Dorst, Oosterhout en Teteringen. Wij bieden begeleiding door collega’s met ruime ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ook is er de mogelijkheid om gesprekken of activiteiten bij de woonzorgvoorziening te hebben.

waar vind je ons?
ondersteuning doornemen

Voor wie is ambulante zorg beschikbaar?

U heeft een WLZ indicatie, of een WMO begeleiding individueel. 

Met een WLZ indicatie bieden we een 24-uurs bereikbaarheid vanuit het zorgteam zodat u zich ook ondersteunt voelt buiten kantoortijden en in het weekend.

Dagbesteding

Met onze dagbesteding willen we een leuke dag creëren voor onze deelnemers. Je komt bij ons om het thuisfront te ontlasten, om de dag te structureren of lekker bezig te zijn. Met oog op het ontwikkelen en het behouden van vaardigheden.

Ambulante zorg

Crataegus biedt ambulante begeleiding aan mensen met een behoefte aan psychische of psychiatrische ondersteuning. Dit doen wij door thuisondersteuning te bieden bij praktische zaken.

Socials

Kom met ons in contact via social media, we laten graag zien hoe het leven bij Crataegus is.

Documentatie

Om volledige transparantie te bieden publiceren wij hier jaarlijks onze  kwaliteitsverslagen of inspectie rapporten:

Inspectie VWS 2022: Download in PDF

Kwaliteitsverslag 2022: Download in PDF
Kwaliteitsverslag 2021: Download in PDF
Kwaliteitsverslag 2020: Download in PDF

 

Contact

Pastinaak 2 4849 CS Dorst

Kantoor: Baarschotsestraat 22 4849 BL Dorst

Telefoon: 085 401 8300

E-mail: info@cwzdorst.nl

KVK   66374812  | AGB-code 73736593

Concept door BMBW, design door Balou en Karin van Iterson, development door Midas Vreeburg, fotografie door Martijn Steiner Lovisa.