Werken bij Crataegus

Bij Crataegus hechten wij veel waarde aan onze ‘community’. Zowel voor bewoners als medewerkers. Een plek waar mensen met passie zich elke dag inzetten.

Werken bij Crataegus
werken met passie

Trots op onze bedrijfscultuur en sfeer

Werken is als thuiskomen

Zonder op te willen scheppen; iedereen die bij ons komt werken voelt al snel het Crataegus bloed door de aderen stromen. Onze informele sfeer zorgt ervoor dat het verschil tussen bewoners en personeel nauwelijks zichtbaar is. Enkel je naamkaartje maakt zichtbaar dat je er voor de bewoners bent. We zijn dan ook trots op onze bedrijfscultuur en de sfeer die binnen ons team heerst.

Ons DNA

Wij zijn een kleinschalige woonzorg voorziening en de communicatielijnen zijn kort en duidelijk. De organisatie is transparant en open en er zijn geen extra lagen in de organisatiestructuur waardoor deze plat en overzichtelijk is. Bij ons werken betekent dat je veel inspraak hebt op beleid en visie. Leefplezier van onze bewoners staat voorop, ver daarna volgt pas de zorg.

Werken bij Crataegus is nooit saai

Onze team waarden

Samen bouwen aan Crataegus

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op een aantal waarden die we als team hebben ontwikkeld. Passie, Veiligheid, Deskundig, Gastvrij en Laagdrempelig.  In alles dat we doen toetsen we ons handelen hieraan.  Veel van deze waarden zijn op meerdere manieren uit te leggen. Neem nu laagdrempelig. Naar de bewoners betekent dit dat ze makkelijk contact kunnen maken met ons. Tussen de collega’s betekent dit dat je open staat voor reflectie en de mening en visie van anderen.

Werken bij Crataegus in de community

Wij hebben een warme en open houding naar onze klanten. We zijn oprecht geïnteresseerd en kunnen buiten kaders denken. Vasthouden aan oude patronen of aan regels waarvan niemand het nut meer weet is er bij Crataegus niet bij,omdenken” past beter bij ons. Lukt iets niet op de ene manier dan proberen we een andere manier.

Werken bij Crataegus is afwisselend en uitdagend vanwege de dynamische doelgroep. Bijscholingen zijn altijd te volgen. Juist omdat we werken met verschillende doelgroepen. Daarnaast leren we veel van de kennis die breed aanwezig is bij de verschillende collega’s. Ons zorgteam bestaat uit 15 personen.

Voor wie doen we dit?

Onze klanten en bezoekers zijn een mix van leeftijden en van zorgvragen. Bij ons wonen twintigers maar ook negentigers. Er wonen mensen met dementie, met autisme, met een verstandelijke beperking, met psychiatrische problemen maar ook mensen die gewoon wat lichamelijke zorg nodig hebben omdat ze een dagje ouder worden. 

Bewoners wonen in een eigen appartement en in het gebouw zijn gemeenschappelijke ruimtes waarin ze elkaar kunnen ontmoeten. Binnen onze woonzorg voorziening zijn 25 appartementen en 4 studio’s gesitueerd.

Iets voor jou?

Heb je interesse bij ons te komen werken? Mail je motivatie en CV naar info@cwzdorst.nl.

Werken bij Crataegus in de community

In gesprek met medewerkers
en bewoners. Hoe ervaren zij Crataegus? Lees het hier:

pijl

In gesprek met Nel

Nel woont bij Crataegus, nadat ze hiervoor ook bij een andere instelling woonde. Hoe bevalt het haar? Wat is anders ten opzichte van haar eerdere ervaringen? We gaan in gesprek.

In gesprek met Sharon

Sharon is een enthousiaste collega bij Crataegus. Hoe bevalt het haar? Wat zijn haar taken, en waar houdt ze zich mee bezig? En wat vind ze van de collega’s en de bewoners? We gaan in gesprek.

In gesprek met Maarten

Maarten is de jongste bewoner bij Crataegus.
Hoe bevalt het hem? Hoe spendeert hij zijn tijd? En wat vind hij van de medebewoners en de begeleiding? We gaan met hem in gesprek.

Socials

Kom met ons in contact via social media, we laten graag zien hoe het leven bij Crataegus is.

Documentatie

Om volledige transparantie te bieden publiceren wij hier jaarlijks onze  kwaliteitsverslagen of inspectie rapporten:

Inspectie VWS 2022: Download in PDF

Kwaliteitsverslag 2022: Download in PDF
Kwaliteitsverslag 2021: Download in PDF
Kwaliteitsverslag 2020: Download in PDF

 

Contact

Pastinaak 2 4849 CS Dorst

Kantoor: Baarschotsestraat 22 4849 BL Dorst

Telefoon: 085 401 8300

E-mail: info@cwzdorst.nl

KVK   66374812  | AGB-code 73736593

Concept door BMBW, design door Balou en Karin van Iterson, development door Midas Vreeburg, fotografie door Martijn Steiner Lovisa.